Birthday
16 May 1972
President
Andrzej Duda
#53493 | Business letter
Czechia , 11.08.2022
Уважаемый господин
Анджей Дуда

Доброго дня пан Дуда!
Моє звернення до Вас, як до людини та президента країни, який перший відгукнувся з допомогою до України. За що Вам, величезне людське спасибі та великий респект від усього українського народу!

У 2021 році, я винайшов перетворювач тепла(обігрівач повітря) далі ПТ, що не має аналога у світі. У якого відсутні нагрівальні тени та спіралі розжарювання, що у свою чергу робить прилад безпечним, надійним та довговічним в експлуатації.
В інноваційну ідею створення дешевого тепла, без використання газу, нафтопродуктів, дров, вугілля, а також мінімізувати споживання електроенергії. При цьому отримати високий коефіцієнт корисної дії, екологічно чисте та безпечне тепло.
Первинне бажання вищезгаданого винаходу це обігріти дешевим теплом соціально-незахищені верстви населення. А враховуючи можливості даного приладу, дозволяють його використовувати в ширшому діапазоні для обігріву (все полягає в його величині, наприклад для обігріву 20м2 знадобиться ПТ розмірами 15х15х25 з використанням електромторчика на 12-24 вольт);
- квартир,
- будинків,
- дачних будиночків,
- офісних, а також виробничих приміщень,
- у всіх видах транспорту.

Республіка Польща зможе і допоможе вирішити глобальну проблему тепла як в Україні, в Польщі та в усьому світі. Чим у черговий раз дозволить уникнути залежності купівлі газу та нафти в третіх країн світу.

Для зустрічі та обговорення технічних питань готовий приїхати до Варшави.
P.S. Найцікавіше, що цей ПТ може нагріватися в районі 100°C.

Прага
10.08.2022

З повагою,Gyorgy Szemenenko!
+420773929022
starlir@seznam.cz



З повагою, Gyorgy Szemenenko
Read more...
Follow us on